Врати от ламиниран MDF

Търсите стилни и качествени интериорни врати на ниски цени? Еренджи може да Ви предложи решение – интериорни врати от ламиниран MDF.

Фирма Еренеджи е доказан български производител на интериорни врати и мебели. Нашите врати от ламиниран МДФ се изработват от 3 различни повърхности в над 60 различни цвята, по желание и размер на всеки клиент.

Какво е Интериорна врата от Ламиниран МДФ?

Интериорна врата от Ламиниран МДФ е врата, изработена от два основни компонента – MDF плоскост и специално ламинирано покритие. 

  • MDF е плосък материал, изработен от дървени частици под високо налягане и температура. Това прави плоскостта изключително плътна, здрава и солидна. 
  • Ламинатът се прикрепя плътно върху плоскостта от MDF. Той може да бъде с разнообразен дизайн, имитиращ различни текстури и финиши. 

 

Вратите от Ламиниран МДФ предлагат безупречно качество в съотношение с достъпна цена. 

Предимства на вратите от Ламиниран МДФ

Интериорни врати МДФ предлагат редица предимства. Те предоставят издръжливост и стил на достъпни цени, което ги правят предпочитан избор за интериорни врати в дома и офиса. 

1. Издръжливост и Устойчивост

Всички МДФ интериорни врати, особено ламинираните, се славят с изключителна издръжливост и устойчивост. Ламиниран МДФ е подходящ материал за врати, подложени на тежка и дълготрайна ежедневна употреба. Интериорните врати от ламиниран МДФ са устойчиви на влага, което ги прави подходящи за интериорни врати за баня и тоалетна. 

2. Разнообразие

Интериорни врати от МДФ с ламинирано покритие предлагат широк спектър от дизайни. Вратите от Ламиниран МДФ могат да имитират различни текстури, дървени финиши. Освен това материалът предлага възможност за изработка на плътни, гравирани и остъклени интериорни врати. Популярен избор са красивите бели интериорни врати МДФ. 

3. Поддръжка

Интериорни врати от ламиниран MDF са изключително лесни за поддръжка и почистване, тъй като ламиниран МДФ не задържа прах, а петната от ежедневната употреба се премахват без никакво затруднение.

Често задавани въпроси:

Ламинираният МДФ представлява МДФ плоскост, покрита с декоративен ламиниран слой, който придава по-добър външен вид и допълнителна защита. 

Теглото на МДФ плоскостите варива според дебелината и плътността на вратата, както и от вида ламинат. Интериорните врати от ламиниран МДФ на Еренджи са плътни, изработени от качествени материали, но същевременно с това са леки и удобни за ежедневна експлоатация. 

За поддръжката и почистването на интериорните врати от гладък МДФ могат да се използват специални препарати за дърво, мека микрофибърна или памучна кърпа и вода.

МДФ и ПДЧ са едни от най-популярните материали за интериорни врати. Разликата между тях е в използваната технология при изработка на плоскостите и главно в плътността, при ПДЧ дървесните частици не са толкова плътно залепени, колкото при МДФ.

Монтирането на интериорни врати и первази от МДФ е сравнително лесен процес, но екипът на Еренджи препоръчват за монтаж да се обърнете към опитни специалисти, които да Ви помогнат и да гарантират перфектната визия и функционалност.

Много магазини за интериорни врати на пазара предлагат интересни модели, изработени от МДФ. Еренджи препоръчва да заложите на качествени продукти от производители на интериорни врати от  МДФ и да избягвате пазаруването от вносители на некачествени и евтини модели.

Еренджи разполага с богат каталог от интериорни врати от ламиниран МДФ. Нашите продукти са изработени от първокласни МДФ плоскости по специфични размери на всеки клиент. Предлагаме възможност за изработка по поръчка.

Интериорните врати на Еренджи се произвеждат в нашата производствена база в с. Огняново, България. Част от продуктите са изложени в нашия шоурум в гр. Гоце Делчев.  

При специална поръчка интериорни врати, всеки клиент може да адаптира стила на вратата по свои предпочитания и собствени размери. 

В Еренджи гарантираме изработка на интериорните врати в 20 дневен срок.