Врати от ламиниран MDF

Търсите стилни и качествени интериорни врати на ниски цени? Еренджи може да Ви предложи решение – интериорни врати от ламиниран MDF.

Фирма Еренеджи е доказан български производител на интериорни врати и мебели. Нашите врати от ламиниран МДФ се изработват от 3 различни повърхности в над 60 различни цвята, по желание и размер на всеки клиент.

Какво е Интериорна врата от Ламиниран МДФ?

Интериорна врата от Ламиниран МДФ е врата, изработена от два основни компонента – MDF плоскост и специално ламинирано покритие. 

  • MDF е плосък материал, изработен от дървени частици под високо налягане и температура. Това прави плоскостта изключително плътна, здрава и солидна. 
  • Ламинатът се прикрепя плътно върху плоскостта от MDF. Той може да бъде с разнообразен дизайн, имитиращ различни текстури и финиши. 

 

Вратите от Ламиниран МДФ предлагат безупречно качество в съотношение с достъпна цена. 

Предимства на вратите от Ламиниран МДФ

Интериорни врати МДФ предлагат редица предимства. Те предоставят издръжливост и стил на достъпни цени, което ги правят предпочитан избор за интериорни врати в дома и офиса. 

1. Издръжливост и Устойчивост

Всички МДФ интериорни врати, особено ламинираните, се славят с изключителна издръжливост и устойчивост. Ламиниран МДФ е подходящ материал за врати, подложени на тежка и дълготрайна ежедневна употреба. Интериорните врати от ламиниран МДФ са устойчиви на влага, което ги прави подходящи за интериорни врати за баня и тоалетна. 

2. Разнообразие

Интериорни врати от МДФ с ламинирано покритие предлагат широк спектър от дизайни. Вратите от Ламиниран МДФ могат да имитират различни текстури, дървени финиши. Освен това материалът предлага възможност за изработка на плътни, гравирани и остъклени интериорни врати. Популярен избор са красивите бели интериорни врати МДФ. 

3. Поддръжка

Интериорни врати от ламиниран MDF са изключително лесни за поддръжка и почистване, тъй като ламиниран МДФ не задържа прах, а петната от ежедневната употреба се премахват без никакво затруднение.