Интериорни врати

Богат каталог от качествени и евтини интериорни врати. Нашите продукти са синоним на отдаденост и грижа към клиента и дома. Възползвайте се от интериорните ни врати на територията на цялата страна. Изделията на Еренджи се произвеждат в България и всичко е първо качество. Всекя врата по поръчка се изработва лично за клиента. Българските интериорни врати на Еренджи се предлагат на едни от най-евтините цени на пазара без да се прави компромис за качество.

Луксозни интериорни врати Luxoria

Представяме Ви новата ни луксозна серия интериорни врати – Luxoria. Нашите нови луксозни интериорни врати комбинират висококачествена изработка, модерни дизайни и елегантен стил. 

Разгледайте колекцията интериорни врати висок клас Luxoria – прецизна изработка, разнообразие от модели и плоскости. 

Интериорни врати от гладък MDF

Една от категориите на нашите интериорни врати са тези изработени от гладък мдф. Това са едни от най-достъпните и евтини решения за вашите интериорни нужди. Всяка врата по поръчка може да се изработи в цвят по избор и размер, а също и може да се добавят елементи по ваше желание. 

Интериорни врати от ламиниран MDF

При някои специфични условия, интериорните врати са податливи на износване, избледняване и нараняване. Може да избегнете тези проблеми чрез интериорните врати на Еренджи от ламиниран MDF. Ламинирането подсигурява един допълнителен слой защита на вратата като запазва нейния естествен облик. Тези продукти са подходящ избор за врати за мазета. 

Интериорни врати от естествен фурнир

Еренджи предлага богат каталог от луксозни интериорни врати, които притежават изключителна красота и натурален облик. Комбинират се лесно с различни стилове интериор. Това ги прави популярен избор за интериорни врати за хол, както и за врати за спалня.  

Тези врати се отличават с материала, който се доближава най-близко до естествено дърво. Изработени от фурнир, вратите са здрави, издръжливи и елегантни. 

Китайски интериорни врати

Интериорни врати с китайски дизайн от Еренджи. Вратите отново са изработени от нас и това гарантира тяхното качество. Те са напрени като евтино и бюджетно решение за дома. Предлагаме разнообразие от дизайни и избор от интериорни врати със стъкло или без. 

Турски интериорни врати

Интериорни врати с турски дизайн, изработени от нас. Гарантирано качество и справедлива цена. Възможност за избор от над 60 цвята. Всяка врата по поръчка от Еренджи се изработва по ваши размери. Предлагаме модели турски интериорни врати със стъкло, както и модели без. 

Алуминиеви врати за баня

Еренджи разполага и с разнообразие от интериорни врати за баня. Нашите алуминиеви врати са подходящ избор за всяка баня. На ваше разположение са алуминиева врата за баня с огледало или врата без, според вашите предпочитания.

Комбинирани алуминиеви врати за баня

Още една възможност за вашата баня са нашите комбинирани врати от алуминиева плоскост и MDF плоскост. От едната страна имате влагоустойчив алуминий, а от другата дизайн. Нашата Двулицева врата за баня запазва красивия вид на интериора в останалата част на жилището и благоприятните си характеристики на алуминиевия материал в мокрото помещение.

Интериорни плъзгащи врати

Предлагаме изработка на плъзгащи врати за Вашия дом. Плъзгащите врати са популярен модел интериорни врати за трапезария, както и за холни врати. Подходящи са за малки жилища с ограничени пространство, тъй като спестяват място. Изберете плъзгаща врата по Ваш стил. Нашият екип ще я изработи за Вас!

Интериорни портални врати

Порталните врати са идеално решение, ако имате широки помещения и желаете да ги заградите. Тенденция е използването като интериорни врати за коридор. Освен представените модели портални врати, специалистите от Еренджи могат да изработят и портална интериорна врата по Ваш дизайн!

Интериорни врати за къща или апартамент

Еренджи прави всичко възможно за да можете да изберете подходящи интериорни врати за вашата къща или апартамент. Ние предлагаме изобилие от варианти с повечето отварящи механизми на пазара. Дали предпочитате нормална врата или плъзгаща интериорна врата е ваш избор. Ние ще изработим всяка интериорна врата по поръчка според вашите желания.

Еренджи съветва да съобразите интериорните врати с целия облик на жилището. Популярен интериорен похват е избора на еднакви врати – изработени от един материал, за да не се нарушава атмосферата и стила. 

Нашият екип ще Ви помогне да изберете най-подходящи интериорни врати за кухня, трапезария, коридор и баня. Интересен вариант са красивите стъклени интериорни врати, които са много подходящи за врати за всекидневна, коридор и трапезария, но не се препоръчват като врати за спалня.  Стъклените врати за хол за популярен избор в много домове, тъй като внасят допълнителна слънчева светлина в помещението. 

Избягване на грешки при избора на интериорни врати

Интернет предлага огромен извор на информация, но това понякога се оказва задушаващо, тъй като човек трябва да отдели доста време да направи проучване. Прочетете нашата статия за най-често срещаните грешки при избора на входни врати. Принципът е същият като при интериорните врати. Важно е да се доверите на фирма с дългогодишен опит в индустрията. Съобразете се с архитектурата на дома си и не се страхувайте да експериментирате. Препоръчваме Ви да изберете шумоизолираща врата, особено за врата за спалня.

 Еренджи предлага и изработка на интериорни врати за хол по ваш дизайн и размери. Покажете ни какво ви харесва и ние ще го произведем.

Декорация за врати - гравиране

Имате собствено виждане за декорация на вратата? Еренджи разполага с модерна апаратура да изпълни всяко ваше желание. Изпратете ни какъв дизайн елемент искате да бъде изгравиран на врата и ние ще го направим. Дали предпочитате плътни или стъклени врати зависи единствено от Вас.

Участвайте в изграждането на една уникална интериорна врата, специфична за вашия дом. Свържете се с нашите представители и представете вашия проект. Разгледайте реализираните ни проекти и вижте някои от произведенията на нашите клиенти.

Врати за панелно жилищe

При закупуването на панелно жилище почти винаги ще ви се наложи освежителен ремонт. Собствениците търсят икономични решения за интериорни врати. Еренджи предлага евтини интериорни врати без каса до 200 лв., които са подходящи за панелни жилища. Подменете вратите си с нашите решения. Ако желаете, може и да ни изпратите запитване за монтаж.

Често задавани въпроси:

Изберете интериорна врата, която допълва стила на Вашия дом. Важно е да вземете предвид функционалността, здравината и поддръжката.  

Важно е да изберете водо- и влагоустойчиви врати за банята. Затова интериорните врати не са най-подходяшият избор. Препоръчителен вариант са комбинирани врати и алуминиеви врати. 

Задължителна част при основен ремонт е инсталирането на нови интериорни врати. Препоръчително е новите врати да се монтират след приключване на грубата дейност. 

Еренджи предлага разнообразие от интериорни врати. Сред основните модели в нашия каталог са интериорни врати от естествен фурнир, от MDF плоскости, алуминиеви, комбинирани, луксозни и крафт мастер. 

Еренджи разполага с богат каталог от интериорни врати. Нашите продукти са изработени от първокласни материали по специфични размери на всеки клиент. Предлагаме възможност за изработка по поръчка.

Интериорните врати на Еренджи се произвеждат в нашата производствена база в с. Огняново, България. Част от продуктите са изложени в нашия шоурум в гр. Гоце Делчев.  

При специална поръчка интериорни врати, всеки клиент може да адаптира стила на вратата по свои предпочитания и собствени размери. 

В Еренджи гарантираме изработка на интериорните врати в 20 дневен срок.