Интериорни врати

Богат каталог от качествени и евтини интериорни врати. Нашите продукти са синоним на отдаденост и грижа към клиента и дома. Възползвайте се от интериорните ни врати на територията на цялата страна. Изделията на Еренджи се произвеждат в България и всичко е първо качество. Всекя врата по поръчка се изработва лично за клиента. Българските интериорни врати на Еренджи се предлагат на едни от най-евтините цени на пазара без да се прави компромис за качество.

Интериорни врати от гладък MDF

Една от категориите на нашите интериорни врати са тези изработени от гладък мдф. Това са едни от най-достъпните и евтини решения за вашите интериорни нужди. Всяка врата по поръчка може да се изработи в цвят по избор и размер, а също и може да се добавят елементи по ваше желание. 

Интериорни врати от ламиниран MDF

При някои специфични условия, интериорните врати са податливи на износване, избледняване и нараняване. Може да избегнете тези проблеми чрез интериорните врати на Еренджи от ламиниран MDF. Ламинирането подсигурява един допълнителен слой защита на вратата като запазва нейния естествен облик. Тези продукти са подходящ избор за врати за мазета. 

Интериорни врати от естествен фурнир

Еренджи предлага богат каталог от луксозни интериорни врати, които притежават изключителна красота и натурален облик. Комбинират се лесно с различни стилове интериор. Това ги прави популярен избор за интериорни врати за хол, както и за врати за спалня.  

Тези врати се отличава с материала, който изглежда най-близко до естественото дърво. Изработени от фурнир, вратите са здрави, издръжливи и елегантни. 

Китайски интериорни врати

Интериорни врати с китайски дизайн от Еренджи. Вратите отново са изработени от нас и това гарантира тяхното качество. Те са напрени като евтино и бюджетно решение за дома. Предлагаме разнообразие от дизайни и избор от интериорни врати със стъкло или без. 

Турски интериорни врати

Интериорни врати с турски дизайн, изработени от нас. Гарантирано качество и справедлива цена. Възможност за избор от над 60 цвята. Всяка врата по поръчка от Еренджи се изработва по ваши размери. Предлагаме модели турски интериорни врати със стъкло, както и модели без. 

Алуминиеви врати за баня

Еренджи разполага и с разнообразие от интериорни врати за баня. Нашите алуминиеви врати са подходящ избор за всяка баня. На ваше разположение са алуминиева врата за баня с огледало или врата без, според вашите предпочитания.

Комбинирани алуминиеви врати за баня

Още една възможност за вашата баня са нашите комбинирани врати от алуминиева плоскост и MDF плоскост. От едната страна имате влагоустойчив алуминий, а от другата дизайн. Нашата Двулицева врата за баня запазва красивия вид на интериора в останалата част на жилището и благоприятните си характеристики на алуминиевия материал в мокрото помещение.

Интериорни плъзгащи врати

Предлагаме изработка на плъзгащи врати за вашия дом. Популярен модел интериорни врати за трапезария, както и за холни врати. Подходящи за жилища с ограничено пространство, тъй като спестяват място. Може да изберете някои от предложените варианти или да ни изпратите желания от вас. 

Интериорни портални врати

Порталните врати са идеално решение, ако имате широки помещения и желаете да ги заградите. Тенденция е използването като интериорни врати за коридор. Освен представените портални врати, може да ни изпратите ваш дизайн или предложение и ние ще го изработим.

Интериорни врати за къща или апартамент

Еренджи прави всичко възможно за да можете да изберете подходящи интериорни врати за вашата къща или апартамент. Ние предлагаме изобилие от варианти с повечето отварящи механизми на пазара. Дали предпочитате нормална врата или плъзгаща интериорна врата е ваш избор. Ние ще изработим всяка интериорна врата по поръчка според вашите желания. 

Еренджи съветва да съобразите интериорните си врати с цялостния облик на жилището си. Един вариант е всички врати да са изработени от еднакъв материал за да не се нарушава атмосферата. Стъклени интериорни врати са подходящи за врати за спалня, всекидневна, коридор, трапезария и т.н. 

Нашият екип ще Ви помогне да изберете най-подходящи интериорни врати за кухня, трапезария, коридор и баня. Стъклени врати за хол са подходящ избор, тъй като внасят добро настроение в помещението, особено при недостиг на слънчева светлина. 

Избягване на грешки при избора на интериорни врати

Интернет предлага огромен извор на информация, но това понякога се оказва задушаващо, тъй като човек трябва да отдели доста време да направи проучване. Прочетете нашата статия за най-често срещаните грешки при избора на входни врати. Принципът е същият като при интериорните врати. Важно е да се доверите на фирма с дългогодишен опит в индустрията. Съобразете се с архитектурата на дома си и не се страхувайте да експериментирате. Препоръчваме Ви да изберете шумоизолираща врата, особено за врата за спалня.

 Еренджи предлага и изработка на интериорни врати за хол по ваш дизайн и размери. Покажете ни какво ви харесва и ние ще го произведем.

Декорация за врати - гравиране

Имате собствено виждане за декорация на вратата? Еренджи разполага с модерна апаратура да изпълни всяко ваше желание. Изпратете ни какъв дизайн елемент искате да бъде изгравиран на врата и ние ще го направим. Дали предпочитате плътни или стъклени врати зависи единствено от Вас.

Участвайте в изграждането на една уникална интериорна врата, специфична за вашия дом. Свържете се с нашите представители и представете вашия проект. Разгледайте реализираните ни проекти и вижте някои от произведенията на нашите клиенти.

Стопери за врати

Предлагаме и инсталирането на красиви стопери за вратите. Споделете вашата идея с нас и ние ще я реализираме. Запазете здрави стените и интериорните си врати чрез стоперите. Изпратете ни линк на продукта, които желаете и ние ще го инсталираме при монтажа на вратата.

Врати за панелно жилищe

При закупуването на панелно жилище почти винаги ще ви се наложи освежителен ремонт. Собствениците търсят икономични решения за интериорни врати. Еренджи предлага евтини интериорни врати без каса до 200 лв., които са подходящи за панелни жилища. Подменете вратите си с нашите решения. Ако желаете, може и да ни изпратите запитване за монтаж.