Интериорни врати до 200 лв

Ние вярваме, че всеки човек трябва да има възможност да освежи своя дом независимо от средства с които разполага. Представяме някои евтини решения за вас. Закупуването на интериорна врата без каса е един начин да подмените вратите вкъщи без да ощетявате много семейния бюджет. 

Разгледайте нашите предложения за евтини евтини интериорни врати до 200 лв. Тези продукти са перфектни за евтини врати за мазета, килери и дори тоалетни. Интериорни врати без каса се изработват според размерите на клиентите. Те могат да бъдат в различни цветове и дизайни. Предлагат се и евтини интериорни врати със стъкло без каса. 

 

 

 

Като алтернатива може да разгледате пълния ни каталог от интериорни врати

Монтаж на интериорни врати върху стара каса

След като закупите крилото на вратата, трябва да съобразите и монтажа. Тъй като ще я слагате върху старата каса, прегледайте предварително пантите. Най-добре да се изговори с производителя на новото крилото как е най-удачно да постъпите.

След монтажа, старата каса и новото крило няма да изглеждат добра защото ще са от различен материал, а касата вероятно ще е доста стара и наранена. Има две решения, които да приложите. Първо е да облепите касата и новото крило. Второ е да боядисате интериорната врата заедно с касата в един цвят за да изглеждат еднакво. Разбира се, постъпете така ако имате време и желание.