Бели интериорни врати

През последните години белият цвят e изключително популярен избор за интериора. Тенденция е всичко в дома да е в бяло, затова когато избираме бял или много светъл интериор, залагаме и на бели интериорни врати. 

Бяло – символ на чистота

Една от причините белият цвят да е толкова популярен е, че той се свързва с чистотата. Освен това, придава на помещението обем и простор. Тези символики придават на дома повече уют, а на хората повече спокойствие.

Разнообразие от комбинации

Белият цвят се комбинира лесно с всички останали цветове. Именно на това се дължи и предпочитанията на хората към интериорни врати от този цвят.

На пазара има огромно разнообразие от модели и видове интериорни врати, предпочитанията на клиентите към белият цвят, дава резултата в още по-голямо разнообразие именно на бели интериорни врати.

Белите интериорни врати се комбинират изключително лесно с всякакъв вид подова настилка и цвят на стената. Вариантите са хиляди. Любителите на по-стандартният интериор, могат да заложат на бели интериорни врати, които да се слеят напълно с белите стени и пода от светло дърво.

Експериментаторите могат да заложат на тъмна или ярка стена (сиво, черно, жълто), в комбинация с бели врати. Така вратите ще изпъкнат и ще допълнят интериора на жилището.

Защо да изберем бели интериорни врати?

Противно на очакванията на много хора, бели интериорни врати не са трудни за ежедневна поддръжка. Белите интериорни врати се замърсяват толкова, колкото всички останали интериорни врати. Малко известен факт е, че тъмните врати са по-предразположени към оставяне на петна и следи от пръсти, отколкото белите.

Светлите врати ще отлично скриват надраскванията и следите на времето, а белият цвят ще допринася за оптическата илюзия за по-широк и просторен дом.

Белите интериорни врати ще направят впечатление на всеки посетител в дома ви. Те излъчват усещане за чистота, класа и простор.