Врати от естествен фурнир

Евтини и качествени интериорни врати от естествен фурнир. Възможност за избор в над 60 различни цвята според вашия вкус. Този тип врати предлага голямо разнообразие и издръжливост. Допълнително, самата плоскост се изработва по екологично от MDF или HDF.

Какво е естествен фурнир?

Терминът „фурнир“ се отнася до тънките парчета дърво или кора. Процесът на дървообработване включва залепване на един или няколко листа от тези резени върху основни панели, обикновено изработени от дърво, ПДЧ или МДФ. Резултатът е плосък панел, например паркет, панел на шкафа или врата. Някои популярни приложения на фурнир включват шперплат – материал, който се състои от три или повече слоя фурнир, залепени заедно в близост до 90 градуса за по-добра здравина.

Предимства на вратите от естествен фурнир

Положителните страни на фурнира са доста. Те могат да променят атмосферата на дома. Прочетете за най-важните неща според Еренджи.

1. Елегантни и леки

Едно от най-голямите предимства на естествения фурнир е, че той предлага облик възможно най-близък до естественото, натурално дърво. Това е едно изключително решения, ако сте решили домът Ви да притежава природна атмосфера.

2. Разнообразие

Както всяко дърво е уникално само по себе си, така и всеки лист от естествен фурнир ще бъде такъв. Може да сте сигурни, че няма да има същата врата от естествен фурнир като вашата. Всеки лист дървесина има свой собствени черти и те ще се принесат в дома Ви.

3. Екологичност

Друго предимство е екологичността при производството на естествен фурнир. Не само, че не се използват химикали при обработката и няма никаква токсичност в структурата, но и се хаби минимално количество материал. Също така, фурнирът се рециклира лесно в сравнение с останалите материали.

4. Издръжливост

Въпреки елегантния си стил, вратите от естествен фурнир са изключително здрави и издръжливи. Материалът издържа много повече от ламинираните плоскости. Единствено трябва да се внимава с вода по повърхността.