Врати от гладък MDF

Предлагаме Ви стилни и качествени интериорни врати от Гладък МДФ с покритие полиуретанова боя и възможност за персонализация с избор в над 60 различни цвята.

Гладките интериорни MDF врати комбинират в себе си безупречно качество и достъпна цена. Това е нак-икономичната серия интериорни врати на фирма Еренджи.

Показване на 27 резултата

Интериорни врати от гладък MDF

Интериорните гладки MDF врати са стилно и модерно решение за обновяване на вътрешното пространство на всеки дом. 

MDF е плосък материал, изработен от дървесни влакна, смесени с лепило и подложени на висока температура и налягане. Вътрешните врати от гладък MDF имат равна, полирана и равна повърхност. 

Интериорните врати от гладък MDF имат съвременна визия, която се комбинира лесно с много стилове. 

Предимства на гладки интериорни врати MDF

Интериорните врати от гладък MDF имат редица предимства, които ги правят толкова популярен избор днес. Те са изключително подходящи за инсталиране както у дома, така и в офис или обществени сгради.

1. Стил и Персонализация

Гладките интериори врати от MDF материал позволяват създаване на голямо разнообразие от модели. MDF плоскостите могат да бъдат гладки и плътни. Лесно се боядисват в различни цветове и обработват – добавя е стъклен елемент или интересен дизайн. 

Вратите от гладък MDF са изключително стилни, а съвременната им визия е предпочитана за комбинация с различни интериорни стилове. 

2. Издръжливост и Стабилност

MDF вратите са издръжливи и стабилни. Тъй като MDF материалът е много плътен и здрав, той предоставя добро ниво на устойчивост от повреждане и износване.

3. Лесен монтаж и поддръжка

Гладките MDF врати са леки. Това ги прави лесни за монтаж продукти. Издръжловостта на MDF плоскостите пък допринасят за по-лесната поддръжка на интериорните врати и по-дългия им живот.