Портални врати

Портални интериорни врати от Еренджи – синоним на стил, елегантност и качество. Разгледайте нашите предложения за красиви портални врати. Предлагаме изработка по поръчка – Вие избирате модел и цвят, а ние взимаме размери и изработваме лично за Вас.

Показване на 3 резултата

Портални врати Еренджи

Порталните врати придават стил и елегантност на всяко помещение. Те създават визуален акцент и привличат вниманието на посетителите в дома. Интериорните портални врати са предпочитани за големи помещения. Особено популярен избор са за портална врата на дневна, трапезария, кухня, гостна и гардеробна. 

Произвеждат се множество различни модели портални врати, така че да пасват на различните интериорни стилове. Според предпочитанията на клиентите – порталните вътрешни врати мога да бъдат остъклени или плътни и с различен брой крила, които могат да бъдат  подвижни или неподвижни. 

Разгледайте нашият каталог. Изпратете ни Вашата желана портална врата и нашите опити специалисти ще я изработят по Ваши размери и предпочитания. 

Защо да изберете интериорни портални врати от Еренджи?

Интериорните портални врати са стилен, елегантен и функционален избор за всеки дом. Особено подходяща инвестиция за къщи, с големи интериорни пространства и високи тавани. 

На пазара за интериорни врати се предлага огромно разнообразие от модели от различни производители. Еренджи е фирма производител на врати и мебели с над 20 години опит с сферата и богат каталог от продукти. 

  1. Безупречно професионално производство. 
  2. Първокласни материали. 
  3. Персонални модели портални врати – изработка на индивидуални поръчки.
  4. Разнообразие от цветове, плоскости и дизайни. 
  5. Сигурен монтаж от професионалисти.