Плъзгащи врати

Представяме Ви стилните плъзгащи интериорни врати Еренджи. Нашите плъзгащи врати са подходящи за всеки дом, особено за малки и тесни жилища. Фирма Еренджи има дългогодишен опит в производството на интериорни врати. Предлагаме на своите клиенти разнообразие от механизми за плъзгащи интериорни врати. Изработваме плъзгащи се интериорни врати по размер, предпочитан модел и цвят на всеки клиент.

Какво са плъзгащи врати?

Интериорни плъзгащи врати са интериорни врати, които се отварят и затварят, плъзгайки се по специализирани релси и плъзгащи механизми. 

Плъзгащите се интериорни врати са популярен избор в съвременния интериорен дизайн, тъй като заемат по-малко място и предлагат модерна, стилна и изчистена визия на вътрешното пространство. 

Приложение на плъзгащи интериорни врати

Интериорни плъзгащи се врати имат редица приложения във вътрешността на сградите. Те са подходящи за поставяне като  интериорни врати за спалня, хол, кухня, както и като плъзгащи интериорни врати за баня. 

Популярен избор сред интериорните дизайнери и стилисти са както плътни, така и стъклени плъзгащи врати.  

Предимства на плъзгащи интериорни врати

Модерните плъзгащи интериорни врати имат множество предимства пред традиционните. Основното, от които е, спестяване на пространство. Този вид интериорни врати са леки и удобни. Съвременните технологии предоставят възможност за използване на механизми за безшумно отваряне и затваряне. 

Плъзгащите интериорни врати се предлагат на пазара в огромно разнообразие от материали, дизайни и декоративни възможности. 

Плъзгащите врати представляват изчистен и функционален начин за подобряване на интериорното пространство на дома и офиса. 

Често задавани въпроси:

Плъзгащите интериорни врати предлагат няколко основни предимства, които ги правят по-добри от останалите видове. Те са икономични и спестяват пространство, имат модерен и стилен дизайн и са лесни за отваряне и затваряне. 

Плъзгащите врати от Еренджи варират от 300 до 750 лв. в зависимост от броя крила, избраният механизъм, материали и т.н.

Монтажът на плъзгащите интериорни врати може да варира, но обикновено включва подготовка и монтаж на релсите и водачите, поставяне на вратата и тестване. Монтажът е сложен процес, изпълнен с тънкости. Затова екипът на Еренджи Ви съветва да не пробвате сами, а да се доверите на опита на специалистите! 

Еренджи предлага огромно разнообразие от продукти и изработка на плъзгащи врати по поръчка. Вратите могат да бъдат изработени с различни цветове, които всеки клиент може да избере от каталога RAL.

Плъзгащите интериорни врати от Еренджи са произведени от първокласни материали, които гарантират качество и издръжливост. Фирмата предлага всички видове отварящи механизми,  разнообразие от цветове и възможност за персонална поръчка. Качеството е гарантирано, а цената – достъпна.

Плзъгащите интериорни врати на Еренджи се произвеждат в нашата производствена база в с. Огняново, България. Част от тях са изложени в нашия шоурум в гр. Гоце Делчев.  

При специална поръчка плъзгащи се интериорни врати, всеки клиент може да адаптира стила на вратата по свои предпочитания и собствени размери. Получава персонално внимание и изработка! Фирмата производител предлага обслужване на клиенти и приема поръчки за цяла България. 

В Еренджи гарантираме изработка на плъзгащи  интериорните врати в 20 дневен срок.