Плъзгащи врати

Представяме Ви стилните плъзгащи интериорни врати Еренджи. Нашите плъзгащи врати са подходящи за всеки дом, особено за малки и тесни жилища. Фирма Еренджи има дългогодишен опит в производството на интериорни врати. Предлагаме на своите клиенти разнообразие от механизми за плъзгащи интериорни врати. Изработваме плъзгащи се интериорни врати по размер, предпочитан модел и цвят на всеки клиент.

Какво са плъзгащи врати?

Интериорни плъзгащи врати са интериорни врати, които се отварят и затварят, плъзгайки се по специализирани релси и плъзгащи механизми. 

Плъзгащите се интериорни врати са популярен избор в съвременния интериорен дизайн, тъй като заемат по-малко място и предлагат модерна, стилна и изчистена визия на вътрешното пространство. 

Приложение на плъзгащи интериорни врати

Интериорни плъзгащи се врати имат редица приложения във вътрешността на сградите. Те са подходящи за поставяне като  интериорни врати за спалня, хол, кухня, както и като плъзгащи интериорни врати за баня. 

Популярен избор сред интериорните дизайнери и стилисти са както плътни, така и стъклени плъзгащи врати.  

Предимства на плъзгащи интериорни врати

Модерните плъзгащи интериорни врати имат множество предимства пред традиционните. Основното, от които е, спестяване на пространство. Този вид интериорни врати са леки и удобни. Съвременните технологии предоставят възможност за използване на механизми за безшумно отваряне и затваряне. 

Плъзгащите интериорни врати се предлагат на пазара в огромно разнообразие от материали, дизайни и декоративни възможности. 

Плъзгащите врати представляват изчистен и функционален начин за подобряване на интериорното пространство на дома и офиса.