Комбинирани алуминиеви врати за баня

Издръжливостта на алуминиевата конструкция и стилен модерен дизайн съчетани в една интериорна врата. Еренеджи представя комбинирани алуминиеви врати за баня с плоскост по Ваш избор.

Комбинирани алуминиеви врати за баня

Комбинираните алуминиеви врати съчетават функционалност, издръжливост и стил. Двулицева врата по поръчка от Еренджи Ви дава възможност да изберете моделът, цветът и плоскостта, според Вашите предпочитания и желания. Всички интериорни врати се изработват по индивидуалните размери на всеки клиент.

Всяка двулицева врата за баня се състои от плоскост на интериорна врата и алуминиева конструкция. Алуминиевата рамка се поставя от вътрешната страна на банята. Тя осигурява здравина и дълъг живот на вратата, защото издържа на влага, намокряне и корозия. От външната страна на банята, към интериора на дома, се инсталира плоскостта на интериорната врата. Тя се съчетава идеално с вратите на хола, спалнята и кухнята, като осигурява стилен завършек на интериорния дизайн.

Предимства на комбинираните врати

Комбинираните алуминиеви врати иновативно и модерно решение за дома, което комбинира предимствата които притежават както интериорните, така и алуминиевите врати. 

1. Издръжливост

Алуминият е устойчив материал на вода, влага, корозия и ръжда, което го прави идеален избор за врата на баня, тоалетна, мазе, килер или мокро помещение. 

Плоскостта в интериорната част на вратата може да бъде изработена от най-различни материали, издръжливи на високото ежедневно натоварване. 

2. Лесен монтаж и поддръжка

Комбинираните врати са лесни за поддръжка. Почистват се с обикновени препарати и дори само с мокра микрофибърна кърпа. Имат изключително дълъг живот,  тъй като конструкцията им е съобразена изцяло с характеристиките и спецификите на помещението, в което са поставени.

3. Стил и дизайн

Комбинираните алуминиеви врати съчетават с себе си издръжливият алуминий и красивите интериорни плоскости. Предлагат се в широк спектър от цветове и стилове, подходящи за всеки вид интериорен дизайн.

Често задавани въпроси:

Цената на алуминиевите врати варират между 600 лв. и 660 лв., в зависимост от модела врата и нейните характеристики  – материал на плоскостта, остъкляване, размери и т.н. 

Монтирането на комбинираните алуминиеви врати изисква огромно внимание към детайлите и правилни инструменти. Стъпките, през които трябва да преминете, за да инсталирате вратата си сами, включват сглобяване на касата, поставяне, фиксиране, закрепване и др. Най-добрият начин за монтаж на алуминиеви врати е да оставите тази дейност на професионалистите в сферата. 

Смяната на дръжките на комбинираните врати може да се окаже по-сложна задача, поради спецификата на този вид врата. Професионалистите препоръчват, ако не сте сигурни как да подходите, да наемете майстори, които притежават опит и бързо могат да заменят старата дръжка и нова.

Препоръчваме Ви да поръчате комбинирани  алуминиеви врати от български производители, гарантиращи качествена работа, отлични продукти и професионален монтаж. 

Еренджи разполага с богат каталог от двулицеви алуминиеви врати. Нашите продукти са изработени от първокласен алуминиев материал и качествена  интериорна плоскост, по специфични размери на всеки клиент. Предлагаме възможност за изработка по поръчка.

Всички врати на Еренджи се произвеждат в нашата производствена база в с. Огняново, България. Част от продуктите са изложени в нашия шоурум в гр. Гоце Делчев.  

При специална поръчка на комбинирани  алуминиеви врати, всеки клиент може да адаптира стила на вратата по свои предпочитания и собствени размери. 

В Еренджи гарантираме изработка на комбинираните алуминиеви врати в 20 дневен срок.