Интериор и Врати

Еренджи обръща внимание на няколко различни стила в интериорния дизайн и какви врати им подхождат.
Интериор и Врати

Интериорният дизайн бързо навлиза на пазара в България като нещо желателно. Много хора с нови жилища желаят да въведат ред, смисъл и функция в обзавеждането на своите домове. В тази статия Еренджи обръща внимание на няколко различни стила в интериорния дизайн и какви врати им подхождат. Спираме се на цветове, материал и вид отваряне. Като стилове в интериорния дизайн се спираме на три – минималистичен, рустик и стандартен (за българските ширини).

Минималистичен стил и врати

Минималистичният стил се свързва с обособяването на големи пространства в дома. Акцент е свободата и чистият въздух. Този стил е подходящ за къщи и големи апартаменти. За някои, минималистичният стил може да изглежда много ограничаващ, тъй като тук няма много мебели и елементи по стаите, но всъщност той помага за създаването на една чиста и хармонична обстановка.

Еренджи предлага поставянето на изчистени врати без излишни или с много малко елементи по тях за допълване на този стил. Може да разгледате интериорни врати Крафт Мастер за потенциално решение. За цвят е добре да не контрастирате с цвета на стените, а да изберете същия или възможно най-близък до техния.

Интериор и Врати минималистичен

Рустик стил и врати

Рустик стила се насочва към натурален, природен облик на жилището. Тук присъства голямо участие на дървен материал в изработката на мебелите и декора. Рустик се използва главно в интериорния дизайн на вили, хижи и ваканционни селища в планината. Той допринася за въздаването на една уютна обстановка, особено в студени дни и нощи.

Еренджи предлага използването на интериорни врати от Естествен фурнир за този тип дизайн. Естествения фурнир много добре наподобява естествено дърво и се връзва страхотно с този стил. Съветваме да съобразите мебелите с вратата за да имате един композиционен дизайн.

Интериор и Врати рустик

Съвременен (стандартен) стил и врати

Няма как да подминем и стандартния съвременен стил за обзавеждане в България. Той се символизира главно с това да се наложи максимална функционалност на цялата площ на жилището. Статистиката показва, че в България живеят най-много хора на квадратен метър жилищна площ.

Еренджи предлага да се използва единствен тип интериорни врати за жилището за да се създаде хармония и едностилие. Много хора се опитват да бъдат уникални и искат различни врати за всяка стая, но това не е най-добрия интериорен подход. Фокусирайте се на тип врата, която да контрастира цвета на стените и да има няколко елемента по нея. Разгледайте дизайните от нашата секция за Китайски Интериорни Врати. Тези дизайни могат да се приложат върху врати от всяка една категория на Еренджи.

Интериор и Врати съвременен

Обобщение

И не забравяйте, най-важното е вие да се чувствате комфортно в дома си. Ако изберете врати от Еренджи, може да обсъдите с нас вашите интериорни виждания и ние ще ви дадем съвет за потенциални решения.