Бели интериорни врати

През последните години белият цвят e изключително популярен избор за интериора. Тенденция е всичко в дома да е в бяло, затова когато избираме бял или много светъл интериор, залагаме и на бели интериорни врати. 

Показване на 81–81 от 81 резултата

Бяла врата – символ на чистота

Една от причините белият цвят да е толкова популярен, особено за интериорни врати, е, че той се свързва с чистотата. Освен това, придава на помещението обем и простор. Тези символики придават на дома повече уют, а на хората повече спокойствие.

Разнообразие от комбинации

Белият цвят се комбинира лесно с всички останали цветове. Именно на това се дължи и предпочитанията на хората към интериорни врати от този цвят. 

На пазара има огромно разнообразие от модели и видове интериорни врати, предпочитанията на клиентите към белият цвят, дава резултата в още по-голямо разнообразие именно на бели интериорни врати. Клиентите могат да изберат интериорни врати със стъкло или плътни – изчистени или гравирани. 

Белите интериорни врати се комбинират изключително лесно с всякакъв вид подова настилка и цвят на стената. Вариантите са хиляди. Любителите на по-стандартният интериор, могат да заложат на бяла врата, която да се слее  напълно със белите стени и пода от светло дърво.

Експериментаторите могат да заложат на тъмна или ярка стена (сиво, черно, жълто), в комбинация с бели врати. Така вратите ще изпъкнат и ще допълнят интериора на жилището. 

Защо да изберем бели интериорни врати?

Противно на очакванията на много хора, бели интериорни врати не са трудни за ежедневна поддръжка. Белите врати се замърсяват толкова, колкото всички останали интериорни врати. Малко известен факт е, че тъмните врати са по-предразположени към оставяне на петна и следи от пръсти, отколкото белите.

Светлите врати ще отлично скриват надраскванията и следите на времето, а белият цвят ще допринася за оптическата илюзия за по-широк и просторен дом. Предпочитан вариант са интериорните врати в цвят избелен дъб.  

Белите интериорни врати ще направят впечатление на всеки посетител в дома ви. Те излъчват усещане за чистота, класа и простор. 

Луксозни нели интериорни врати от Еренджи

Фирма Еренджи предлага разнообразие от бели луксозни интериорни врати. В нашия каталог ще откриете бели врати със стъкло, както и плътни врати с изчистен или фигурален дизайн, както и разнообразие от бели нюанси – избелен дъб, мръсно или кристално бяло и т.н.

Интериорните врати на Еренджи са символ на качество и сигурност. Нашите продукти са изработени от първокласни материали, които им придават уникални характеристики. Разгледайте нашият каталог от бели интериорни врати.