Блиндирани входни врати

Български блиндирани входни врати на евтини цени от фирма Еренджи. Предлагаме на своите клиенти качествена изработка и справедливи цени с над 20 годишен опит в бранша. Входната врата е най-важната част за сигурността на вашия дом. Тук ще намерите стилни блиндирани входни врати на територията цялата страната. Изработени за да създават уют, комфорт и сигурност на нашите клиенти. Подходящи за къщи, апартаменти и административни сгради.

Българско качество блиндирани врати

Нашите входни врати са изработени в България. Те съдържат в себе си ценностите и отношението на фирма Еренджи към клиента. В момента целта на фирмата е да наложи блиндираните ни входни врати на пазара в София. Входните ни врати идват в различни варианти и цветове. Ако търсите входни врати за вашият апартамент или къща, свържете се с нас и ние ще ви консултираме. Независимо дали търсите врати на териоторията на София, Пловдив, Варна, Благоевград, фирма Еренджи може да ви предостави перфектно обслужване.

Блиндирани входни врати по поръчка

Имате нова къща, апартамент или проект за обзавеждане с надеждни блиндирани входни врати по поръчка? Решили сте да промените облика на вашия дом, но по магазините за врати няма стандартна врата, която отговаря на вашите размери и вкус? Тук идва на помощ фирма Еренджи. Ние ще изработим блиндирани входни врати по ваша поръчка и размери. Ако не сте сигурни, свържете се с нас и ние ще дойдем да замерим вместо вас за да сте убедени, че всичко ще се получи точно и прецизно. Ние от Еренджи работим за Вас. Обадете ни се при нужда от качествена входна врата по поръчка за вашата къща или апартамент. 

Често задавани въпроси:

Блиндирана врата е тип входна врата, подсилена със специална материала конструкция в основата. Обикновено този вид врати имат усилени заключващи механизми и са  изключително сигурни и здрави. 

Изборът на блиндирани входни врати е напълно индивидуален и зависи от различни фактори – желаното ниво на сигурност, материали, стил на дома, дизайн и заключващ механизъм.

Монтажът на блиндирани входни врати е сложен процес, за които е препоръчително да се доверим на специалисти. Той включва подготовка на отвора, поставяне и закрепване на рамката, закачване на вратата и тестване. 

Блиндираните входни врати се произвеждат в специфични размери, според всеки отвор. Никога не трябва да се спираме на врати в стандартни размери, тъй като това може да доведе до проблеми с фунцкионалността и сигурността на дома. 

За да разберем дали блиндираната ни врата е дясна или лява, трябва да обърнем внимание на това къде се намират пантите. Ако са отдясно – вратата е дясна, ако са отляво – вратата е лява.

Всеки от нас желае да осигури пълна защита на дома си и сигурност на семейството си. Блиндираните входни врати са сред най-здравите на пазара, защото са подсилени с метална конструкция. Освен това, този вид входни врати се произвеждат в красиви и модерни дизайни.

Еренджи разполага с богат избор от блиндирани входни врати. Нашите продукти са изработени от първокласни материали, които ги правят изключително здрави, сигурни и издръжливи. Нашият екип изработва всички блиндирани врати по специфични размери и дизайн предпочитания  на всеки клиент. Предлагаме възможност за персонална поръчка.

Блиндираните входни врати на Еренджи се произвеждат в нашата производствена база в с. Огняново, България. Част от продуктите ни са изложени в нашия шоурум в гр. Гоце Делчев.